снимка БулфотоОгромен пожар бушува в благоевградското село Бучино. Той е локализиран, но е

...
снимка БулфотоОгромен пожар бушува в благоевградското село Бучино. Той е локализиран, но е
Коментари Харесай

Огромен пожар бушува в село Бучино, изгорели са къщи и коли

снимка Булфото

Огромен пожар бушува в благоевградското село Бучино. Той е локализиран, но е обхванал няколко махали в селото. Има изгорели къщи и коли, съобщи Българска телеграфна агенция.

Към момента огнеборците са съумели да лимитират пожара. Вътре, в периметъра, има обособени огнища, само че е спряно разпространяването му. На място ще останат дежурни групи от пожарникари, които да наблюдават за възникването на нови пламъци.

В момента не се постанова намесата на доброволци, добави кметът на Благоевград. Такъв зов беше насочен довечера от страна на общинското управление. " Ситуацията към този момент е под надзор ", сподели още Илко Стоянов, който е на мястото на пожара.

Два склада горят на територията на Кресна, заяви кметът Николай Георгиев. Изгорял е склад за фуражи с доста продукция, както и офис и част от склад на компания за биоплодове и биозеленчуци, уточни той.

На мястото са два екипа огнеборци, а гасенето продължава.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР